MIETINTÄMYSSY     

Arvoisat kansalaiset!

Min kär enfaldig stackare!

UTTI eli Urho-Klubin Tekniikan TutkimusInstituutti esittelee teille viikon virallisen palindromin, olkaapa hyvä:

Näillä sivuilla Sinulla, rakas lukija, on mahdollisuus tutkailla toimitsijoidemme mielen syvimpiä syövereitä, kokeilla omia hoksottimiasi ja kehittää kielellistä lahjakkuuttasi aivan uskomattomien kielellisten ilmausten avulla.

Viikon  17 virallinen palindromi (2.5.2010)

Juuri nyt vapun jälkeen, sunnuntaina 2.5.2010, television illan elokuvakimaraan kuului Independence Day - Maailmojen Sota -niminen scifi-elokuva, jossa ilkeä muukalaisrotu yritti valloittaa maan ja tappaa kaikki sen asukkaat. Sami ja Saara olivat uppoutuneet elokuvan tunnelmaan ja Sami oli aikaisemmin ennustellut Saarankin haluavan katsoa jännärin ja vieläpä siten, että Saara joutuisi ottamaan Samia kädestä jännimmissä kohtauksissa. Saara oli siihen virkkanut, että Sami olisi ihan tyhmä, sellainen "tofu", jos moista puppua luulisi. Mutta kun elokuva eteni ja jännitys tiivistyi ja lentävien lautasten massiiviset hahmot täyttivät elokuvataivaan pahaenteisen musiikin säestyksellä, Saara koppasi kuin koppasikin Samin käden omaansa puristaen sitä kuin henkensä pitimiksi. Silloin Sami huudahti:

"Ufot ne tulloo! Ollut en tofu!"

ja sama takaperin:

"Ufot ne tulloo! Ollut en tofu!"

 

Palindromittelee  Hanin, toimitsijatyttösemme Tumpolasta, puuttuessa UJ

Kihii, kihii, mä oon kyllä aika ujo!
Kuva:
Toimitsijatyttösemme Hani (Photo Juha Räty).

Jos sinulla, rakas lukijamme, on ehdotuksia viikon palindromiksi, mailaile Hanille osoitteeseen: hani [at] nei.to

<-Paluu MIETINTÄMYSSYN pääsivulle                                                                                                                            Sivusto © Juha Räty