MIETINTÄMYSSY     

Arvoisat kansalaiset!

Min kär enfaldig stackare!

UTTI eli Urho-Klubin Tekniikan TutkimusInstituutti esittelee teille viikon virallisen palindromin, olkaapa hyvä:

Näillä sivuilla Sinulla, rakas lukija, on mahdollisuus tutkailla toimitsijoidemme mielen syvimpiä syövereitä, kokeilla omia hoksottimiasi ja kehittää kielellistä lahjakkuuttasi aivan uskomattomien kielellisten ilmausten avulla.

Viikon 31 virallinen palindromi (8.8.2010)

Elettiin vuotta 1977. George Lucas oli juuri saanut päätökseen uuden tieteiselokuvasarjansa ensimmäisen osan - Tähtien Sota, Episodi VI, Uusi Toivo. Ja niinpä Hannukin, parin kaverinsa Jaakon ja Teron kanssa, on päättänyt katsoa illalla elokuvateatterissa tuon ennakkoon kohutun uutuusfilmin. Hannulla, Jaakolla ja Terolla, joilla on oma salaseura nimeltään Raw Rats - Raa'at Rotat, on säästettynä seuran kassaan 120 markkaa ja 35 penniä hätätapauksia varten ja tämä jos mikä on hätätapaus! Elokuva on tulossa illalla leffateatterista eikä rahaa lippuihin ole! Niinpä Hannu, salaseuran salainen puheenjohtaja, ottaa vasaran ja säästöpossun ja asettaa ne kerhomajan pöydälle, kohottaa vasaran ja katsoo tovereitaan kysyvästi silmiin:

"Star Wars - Raw Rats?"

ja sama takaperin:

"Star Wars - Raw Rats?"

Palindromittelee  Hanin, toimitsijatyttösemme Tumpolasta ollessa seurapiirireportterikoulutuksessa Reykjavikissa, UJ.

Kihii, kihii, mä oon kyllä aika ujo!
Kuva:
Toimitsijatyttösemme Hani (Photo Juha Räty).

Jos sinulla, rakas lukijamme, on ehdotuksia viikon palindromiksi, mailaile Hanille osoitteeseen: hani [at] nei.to

<-Paluu MIETINTÄMYSSYN pääsivulle                                                                                                                            Sivusto © Juha Räty