MIETINTÄMYSSY     

 RISTISANA-ARVOITUS 84 VUODEN TAKAA SAI RATKAISUNSA!

Tässä kysymys vielä muistin virkistykseksi:

Oikeita vastauksia, tai tarkemmin sanottuna LÄHES OIKEITA, tuli määräaikaan mennessä kokonaista yksi kappaletta. Arvoimme arvovaltaisen ja päämääräisen raadin tarkkojen silmien alla oikein vastanneiden kesken voittajan viime viikon klubikokouksessa.

Rankassa arvonnassa voittajaksi selviytyi Seniori Elinan kilpailuun lähettämä vastaus, joka oli oikeaoppisesti täytetty sanaristikko ja se oli lisäksi melkein oikein. Muutama ero oli helposti ymmärrettävissä ja hyväksyttävissä, koska ero toiseksi parhaaseen ehdotukseen oli yhtä suuri kuin ero totuudella ja vaalilupauksella!

Palkinnot, joista yllä mainittu mietintämyssypalkintokilpailuvoittaja Elina sai valita, olivat klubimme perimmäistäkin perimmäisten periaatteiden mukaisia, isänmaallisia, upeita, mahtavia, korkealaatuisia, demagnetoituja, dementoituneita ja totta kai ruostumattomia tälläkin kertaa! 

Palkintovalikoimassa oli siis lyhyemmän kaavan mukaan sanottuna yhdellä klubimme iki-omalla uudella logolla varustettu huippulaadukas T-paita, perinteinen Urho-klubi -T-paita, huippuisänmaallinen DVD-elokuva, klubimme logolla varustettu muodikas lippis, upea ja klubin hengen mukainen ja tietenkin kotimainen Suomi-makeiskokoelma, maailman pienin dataprojektori, kuudes sotalaina -sytkäri, iso määrä erilaisia pulmapelejä tai  Vietnamin sotaan osallistuneille sotilaille jaettu, kaiverruksin varustettu painava ja tukevatekoinen pronssinen sytkäri! Ja seniori Elina valitsi palkinnokseen tänään 22.9.2009 juuri tuon komean kuudes sotalaina -sytkärin (bensiinillä täytettynä)!

Onnea Elinalle, joka on nyt saavuttanut jaetun ykköstilan Urho-klubin kilpailupalkintovoittajana! Elina on päässyt palkintopallille nyt kaikkiaan kokonaista neljä kunniakasta kertaa klubimme maineekkaassa ja komeassa kilpailuperinnehistoriassa.

Erikoistutkija UJ

No voe tokkiisa mikä paeta!

Kuva:  Yksi palkinnoista, klubin oma T- paita. (design © UJ) Kuva suurenee klikkaamalla.

Siinnon vilmmii kerraksseen!

Kuva: Isänmaallisen DVD-elokuvan, mainosesite. Kuva suurenee klikkaamalla.(Photo © JR)

Näillä tulee pari lisäkiloa ja makia olo kaupan päälle!

Kuva:  Isänmaallinen karkkikokoelma. Kuva suurenee klikkaamalla.(Photo © JR)

Kuva:  Vietnamin sotaan osallistuneille sotilaille jaettu, kaiverruksin varustettu pronssinen sytkäri. Kuva suurenee klikkaamalla.(Photo © JR)

Tässä alla vielä seniori Elinan ratkaisu valokuvin, vieressään oikealla MIETINTÄMYSSYtoimituksen antama oikea vastaus:

Elinan vastaus     Oikea vastaus

 


<-Paluu MIETINTÄMYSSYN pääsivulle                                                                                                                           

  Sivusto © Juha Räty