MIETINTÄMYSSY     

Me mietintämyssyn toimituksessa päätimme nyt antaa Sinulle, oi kultivoitunut lukijamme, isänmaallisen ristisana-arvoituksen viime vuosituhannen viimeisen vuosisadan puolivälistä. Pohdipa ja ratkaisepa seuraava, ole niin hyvä!

 TUNTEMATON SOTILAS ja URHO KEKKONEN

Näin me täällä MIETINTÄMYSSYN toimituksessa päätimme laittaa edellistä hieman uudemman, mutta silti yli 50 vuotta vanhan ongelmanamipalan pohdintaongen koukkuun. Idean kysymykseen saimme historioitsija Masa Karvakasalta, ja kysymys kuuluu (kysymystä on hieman muokattu 15.9.2009 klo 22.53):

MITEN KLUBIMME ENSIMMÄINEN JÄSEN, PÄÄMINISTERI URHO KALEVA KEKKONEN, OSALLISTUI TUNTEMATON SOTILAS -ELOKUVAN TEKEMISEEN?

Ja kun olet saanut mielestäsi sopivan älynväläyksen, raapusta se tietokoneelle ja toimita klubimme nettitoimitukseen 15.11.2009 mennessä, ei siis Valtioneuvoston kansliaan! Korostamme, että kysymyksessä kuvatuilla on OIKEAkin yhteys keskenään olemassa...

Niin, tämä kilpailu alkaa siis nyt heti ja se kestää aina 15.11.2009 saakka. Kilpailuun kannattaa toki osallistua, sillä tottahan oikean ratkaisun (tai oikean vastauksen puuttuessa parhaan sellaisen) esittäneiden kesken arvotaan jo klubimme perinteeksi muodostuneen tavan mukaan arvokas palkinto!  

SÄÄNNÖT:

    1. Vastauksen on oltava selkeä!

    2. Kaikki arvontaan oikeutetut vastaukset on saatettava toimituksemme tietoon klubimme sähköpostin kautta!

    3. KAIKKI saavat osallistua kilpailuun, siis klubin jäsenet, muut suomalaiset sekä kaikki muutkin maailman kansalaiset (paitsi siis UJ ja muut toimituksessa kysymystä keksimässä olleet)!

    4. Yhdeltä osallistujalta voi olla useita ehdotuksia.

    5. Vastaukset on oltava klubimme toimituksessa 15.11.2009 klo 23.59.99.99 mennessä .
            (klubimme tutkimuslaboratorion atomikellon tarkkuudella)

    6. Jos muita sääntöjä tarvitaan, despoottihallitus kyllä keksii niitä.

Ratkaisut mahdollisine todisteluineen/lahjuksineen voi lähettää MIETINTÄMYSSYLLE osoitteeseen:

urhoklubi@par.as

Erikoistutkija UJ

 

<-Paluu MIETINTÄMYSSYN pääsivulle                                                                                                                           

  Sivusto © Juha Räty