MIETINTÄMYSSY     

Arvoisat kansalaiset!

Min kär enfaldig stackare!

UTTI eli Urho-Klubin Tekniikan TutkimusInstituutti esittelee teille upo-uuden turhakkeen, olkaapa hyvä:

Näillä sivuilla Sinulla, rakas lukija, on mahdollisuus törmätä tekniikan viimeisimpiin saavutuksiin. Tieteen eturintamassa uurtavat tutkijamme perehdyttävät Sinut tieteellisen tutkimuksen syvimpiin saloihin aivan näiden huippukeksintöjen viimeisintä yksityiskohtaa myöten.

Esittelemme Urho-klubin jäsenille maailman ensi-illassa nyt mullistavan PHONAISERIN !

Maailmassa on aivan uskomaton määrä keksintöjä ja laitteita, joiden toivoisi joskus jääneen keksimättä. Yksi allekirjoittanutta eniten rassaavista keksinnöistä on kännykkä, tuo viimeisenkin vapaa-ajan vievä rakkine, joka piinaa vieruskaverin taskusta tulevana "Säkkijärven polkkana" tai "melodisena liirumlaarumina" tai jonakin muuna luonnollisena äänenä, kuten esim. Pensaskerttusena (siis yhä edelleen kaverin taskusta!).

Tässäpä siis oiva vastakeksintö moisen piinan lopettamiseksi, nimittäin Phonaiser! Phonaiserin periaate on todella yksinkertainen ja sitä osaavat käyttää kaikki kansanluokat, jopa klubiin kuulumattomat. Luonnollisestikaan klubin ulkopuoliset eivät voi ostaa Phonaiseria, koska Phonaiser on tarkoitettu parantamaan vain ja ainoastaan klubilaisten elämänlaatua. 

Katso seuraavaa kuvasarjaa, joka opastaa hyvin alkuun Phonaiserin käytössä.

 

Kuva 1: Tarvikepakkaus purettuna. Huom.  erikoisliuospullo ja pipetti.

Kuva 2: Häiritsevä kännykkä ja Phonaiser-ultrakylpy

Kuva 3: Laite käynnissä ja minuutissa huolet ovat mennyttä.

Vaihe 1: Avaa Phonaiser-pakkaus (kuva 1).

Vaihe 2: Lainaa häirikön kännykkää jollakin tekosyyllä, ota silikonipohjaista Phonaiser-liuosta pipettiin ja tiputa ultraäänipesulaitteeseen vain neljä pisaraa tuota ihmeainetta. Aseta kännykkä laitteeseen (kuva 2).

Huomio! Laitteessa ei saa käyttää silikoniöljyä, koska se tuhoaa kännykän. (Ja siitä voi jäädä kiinni.)

Vaihe 3: Sulje Phonaiser-suojakansi, kytke virta päälle ja odota minuutti (kuva 3).

Lopputulos: Palauta kännykkä häirikölle. Kännykkä toimii normaalisti vielä noin tunnin ajan, vasta sen jälkeen ultraäänikylpyyn joutuneen laitteen kontaktipinnat ovat pinnoittuneet erikoisaineella siten, ettei sähkö enää kulje liittimien ja kontaktien kautta (esim. akun jousikontaktit). Laite ei jätä kännykkää märäksi tai tuhoa elektroniikkaa, mutta häirikön puhelin kyllä mykistyy. Vaikutus kestää vain kymmenen tuntia, mutta onpahan työ/lomapäiväsi pelastettu! Lisäksi häirikkö saa turhan valittajan maineen, jos hän vie kännykkänsä huoltoon heti vian ilmestyttyä, koska känny toimii moitteitta silloin, kun huolto ennättää siihen kajota! Oi auvoa! Suositellaan esim. HMS-häiriköiden hoitoon.

Mistä tilata: Urho-klubin jäsenetuhinta on vain naurettavat 538,92 € (tietenkin hius/klubikertoimella kerrottuna) + toimituskulut 32,40 €. Tilaukset voi toimittaa klubin hallitukselle suljetussa ruskeassa kirjekuoressa, jossa tilaajatietojen lisäksi vaadittu summa käteisenä ja ehdottomasti alle 20 € käytettyinä seteleinä. Toimitetaan huomaamattomasti eri kokoisissa paketeissa eri lähettäjänimillä (jos nyt yleensä edes toimitetaan). Toimitusaika ja -osoite vaihtelee. Eikä tässä vielä kaikki: jos tilaat kahden viikon kuluessa, saat lisäksi ylimääräisen pipetin! Sille on aina käyttöä!

Tilata voi toki myös sähköpostin kautta osoitteesta:

urhoklubi@par.as

Tekniset tiedot:

    Phonaiser Ultra II made by UTTI, manufactured in Finland (there is a label South-Korea in a bottom, sorry! Finland labels were sold out ), not CE-approved

    110/230 V autonomic (better not to touch when powered)

    50/60 Hz

   22 W ultrasonic piezo with selfdestruct mode

   Timer 1 min factory preset

   Lifetime warranty (equipment's or owner's, which one ends first)

Kuvat, teksti ja tutkimustulokset: Erikoistutkija UJ

<-Paluu MIETINTÄMYSSYN pääsivulle                                                                                                                            Sivusto © Juha Räty