Arvoisat kansalaiset!

Kära hamburgare!

 

Nuoret kertoivat totuuden

 

Ei ole kauan siitä, kun paljastin tällä palstalla suuren salaisuuden: Klubimme ensimmäisen jäsenen varoituksen siitä, että jos Kokoomus pääsee hallitukseen, se tuhoaa maamme talouden. Holkerin hallitukselta loppui aika kesken, eikä täystuhoa silloin vielä 1990-luvun alussa saatu aikaan. Kataisen hallitus näyttää vievän homman loppuun asti.

Paljastukseni tapahtui viime tipassa. Nimittäin Kokoomuksen nuoret paljastivat äskettäin Kokoomuksen todelliset tavoitteet, ne tavoitteet, jotka emopuolueellakin on, mutta jotka on haluttu pitää äänestäjiltä salassa. Näin he virallisesti vahvistivat klubimme ensimmäisen jäsenen arvion, jonka julkistamisella ei enää ole salaisuusarvoa.

Kokoomusnuoret paljastivat, että puolueen päätavoite on kansantaloutemme tuhoaminen. Muistamme hyvin, miten viime presidentinvaaleissa Kokoomuksen ehdokkaana valituksi tullut Sauli Niinistö piti kaikki kokoomuslaiset arvot piilossa ja kampanjoi työväen presidenttiehdokkaana. Saadakseen kannatusta äänestäjiltä Kokoomuksen on ollut pakko salata arvonsa ja aatteensa.

Kaikkein tehokkain kansantalouden romuttamiskeino on kokoomusnuorten esittämä tasaveromalli. Se veisi kansalaisilta uskon oikeudenmukaisuuteen, tuhoaisi hyvinvointivaltion ja valtiontalouden vähentämällä valtion verotuloja ja viemällä porukoilta halun yhteiskunnan rakentamiseen. Tehokkaampaa keinoa yleisen työmotivaation romahduttamiseen ei ole kuin viedä työltä yhteiskunnan rakennuspuun arvo.

Kansainvälisen kaupan pelisäännöt suosivat vauraita valtioita ja kansakuntia. Kehitysmaat tukevat kaupan rakenteisiin piilotetuilla mekanismeilla vauraita maita. Kehitysmaat vievät raaka-aineita pilkkahinnoilla ja ostavat niitä jalostettuina ja satumaisen kalliina takaisin. Kehitysyhteistyövaroilla on annettu kehitysmaille hieman hyvitystä siitä, mitä heiltä ryöstämme.

Nyt Kokoomusnuoret ovat menneet talouden tuhoamisvimmassaan entistäkin pitemmälle. Suomen kansantalouden tuhoaminen ei heille enää riitä. He haluavat tuhoat myös maailmantalouden poistamalla kehitysyhteistyön rahoituksen. Sillä viedään kehitysmaiden väki niin suureen ahdinkoon, että maailmantalouden tuhoamisen ohella menetetään mahdollisuudet myös maailmanrauhaan.

Kaikkihan tiedämme, että normaali ihminen ajattelee aina ensin yleistä etua, sitten lähipiirinsä etua ja kaikkein viimeksi, jos aikaa jää, hän saattaa ajatella omaakin etuaan. Niinpä useimmat ihmiset maksavat mielellään paljon veroja tuodakseen varoja yhteiseen kassaan. Kokoomusnuorten arvomaailma on täysin vinksahtanut. Nuoret kokoomusaktiivit näyttävät kuvittelevan, että heiden harvalukuisen joukkonsa lisäksi on olemassa muitakin ihmisiä, jotka pitävät omia etujaan puolustamisen arvoisina.

UAT

Kirjoittaja pitää tätä paginaa tiedonjulkistamisena eikä lainkaan puoluepoliittisena kannanottona.

 

<-RETURN TO PAGINA MAIN PAGE

<-PALUU PAGINA-PÄÄSIVULLE